Welkom bij SyndicBeheer.be

De syndicus neemt verschillende taken voor zijn rekening. Deze kunnen vervat worden onder het administratief, financieel en technisch beheer van een gebouw en de vertegenwoordiging van de Vereniging van Mede-Eigenaars.

Syndicus, Rentmeesterschap, Verhuur & Verkoop SyndicBeheer.be bvba is een dynamisch en goed gestructureerd bedrijf, waar het beheer van gebouwen een belangrijke plaats heeft ingenomen. Het is duidelijk dat sinds de aanpassingen en aanvullingen op de oorspronkelijke wetgeving van de mede-eigendom (Wet van 30 juni 1994 en juni 2010) het beheer van onroerende goederen in mede-eigendom een uitermate complexe en gevoelige materie is geworden. Vandaar dat dit beheer wordt overgedragen aan de syndicus, die ook verantwoordelijk wordt gesteld inzake het beheer van mede-eigendom

Eén van onze nevenliggende taken is het rentmeesterschap. Syndicbeheer.be bvba staat u toe om vastgoed te verwerven of te behouden en het professioneel te laten opvolgen

Daarnaast behartigen wij ook de verhuur en verkoop van panden voor onze klanten.

Onze doelstelling is een kwalitatief en dynamisch beheer verschaffen aan onze klanten, voor wie wij syndicus en rentmeester zijn.

Als bijkomende troef, hebben wij geen bindingen met leveranciers. Wij ontvangen geen commissies van hen waardoor wij steeds de beste keuze kunnen maken voor de VME. Dit laat ons toe om de belangen van de mede-eigenaars optimaal te kunnen behartigen.

SyndicBeheer.be bvba is een team dat zich vooral wil profileren op vlak van communicatie. Wij willen als syndicus de eigenaars zo goed mogelijk bij onze taken betrekken, dit door email, telefoon en brieven. Met onze nieuwe website is er nu ook de mogelijkheid om u allerhande informatie te verschaffen omtrent uw gebouw. Deze informatie kunt u online opzoeken bij het Klantenportaal.

Ons team bestaat uit vier gekwalificeerde mensen, die elk hun specifieke toegevoegde waarde hebben, dit zowel op financieel, technisch en administratief vlak. Zij hebben elk meer dan 15 jaar ervaring en hebben inzage in alle dossiers teneinde u verder te kunnen helpen voor alle elementaire vragen.

Te koop / te huurReferentiesSyndicBeheer .be bvba

Twaalfkameren 3
B-9000 Gent
Tel.: 09/324.82.42
Fax.: 09/324.85.83
Email: info@syndicbeheer.be

BE 0889.631.936
Zaakvoerder: G. Ortegat

BIV 502656  

erkend vastgoedmakelaar - België

Design & CMS by Deltacom